fbpx

2024 ÜDY2 Belgesi

2024 ÜDY2 Belgesi

ÜDY2 Belgesi, belirli yetki belgelerine sahip yolcu taşımacılığı yapan bir firma için Üst Düzey Yöneticilik Mesleki Yeterlilik Belgesi olarak gereklidir.

ÜDY2 Belgesi

ÜDY2 Belgesi alacak yetki belgeleri olan bir firmada görevli Üst Düzey Yöneticisi iseniz, firmanızın yurt içinde yolcu taşımacılığı yaptığını belirtmek gerekir. ÜDY 2 Belgesi genellikle yetki belgelerine sahip olan ve yurt içinde yolcu taşımacılığı yapan firma yetkililerine verilen bir Üst Düzey Yönetici Mesleki Yeterlilik Belgesidir.

ÜDY2 Belgesi
2024 ÜDY2 Belgesi

Yetki belgelerine sahip firmalarda görev yapan Üst Düzey Yöneticilerin ÜDY 2 Belgesi alması zorunludur ve firmalar bu belgeye sahip yetkilileri istihdam etmekle yükümlüdür.

Tuzla Denge ÜDY Kursu olarak, uzman eğitmen kadromuzla İstanbul‘un Maltepe, Kartal, Pendik, Kaynarca, Tuzla, İçmeler bölgelerinde ve Kocaeli‘nin Gebze, Darıca, Dilovası bölgelerinde ÜDY Belgesi, ÜDY Eğitimi ve ÜDY Merkezi hizmeti sunmaktayız. ÜDY Belgesini alırken doğru eğitimi almanızı sağlamak için buradayız.

100% ÜDY2 Belgesi başarı oranımızla en kaliteli hizmeti sunuyor ve sınav başarılarınızı zirveye taşımak için çalışıyoruz. ÜDY Belgesi almak isteyen adaylarımız için sınav başarısı ve aldıkları dersler büyük önem taşır. Bu eğitimlerin günlük hayatlarına da yansıması bizim için kritik bir hedeftir. Aldığınız belgenin kariyerinizi ilerletmesinin yanı sıra, ileride firmasal sorunlarla karşılaşmamanız için de önemlidir. Cezai işlemlerden, puantaj düşüşlerine kadar birçok problemden kaçınmanızı sağlar.

Genellikle ÜDY 2 Belgesi alacak Üst Düzey Yöneticilerin bizlere yöneltmiş olduğu sorulardan bir tanesi de “ÜDY 2 Belgesi Nasıl Alınır” sorusu oluyor.

ÜDY2 Belgesi Nasıl Alınır?

ÜDY2 Belgesi almak için, firmanızın yetki belgelerine ve yurt içinde yolcu taşımacılığı yapan bir firma içerisinde Üst Düzey Yönetici olarak görev yapmanız gerekmektedir. Bu koşulları karşılıyorsanız, İstanbul‘un Maltepe, Kartal, Pendik, Tuzla ve İçmeler bölgelerinde, Kocaeli‘nin Gebze, Darıca ve Dilovası bölgelerinde hizmet veren ÜDY Merkezimize kayıt olabilir ve %100 başarı oranına sahip Denge ÜDY Merkezinde eğitim alabilirsiniz.

Eğer Sınavsız (Muafiyetli) ÜDY Belgesi almak istiyorsanız, 25.02.2006 tarihinden önce en az 3 yıl boyunca yöneticilik yaptığınıza dair SGK dökümü ve imza sirküleriniz gibi belgelere sahip olmanız gerekmektedir. Sınavsız ÜDY 2 Belgesi ile ilgili daha detaylı bilgilere “Sınavsız ÜDY Belgesi Nasıl Alınır” başlıklı yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Sınavlı ÜDY Belgesi alacak adaylar için ilk adım kayıt sürecidir. ÜDY Kursuna başvurunuzu her ayın 1-15’i arasında tamamlamanız gerekmektedir. Kayıt sonrasında, ÜDY Ders Programını öğrenerek derslere düzenli katılım sağlamak sınav başarınızı olumlu yönde etkileyecektir. Bu süreçte, konuların detaylı ve düzenli bir şekilde takip edilmesi önemlidir.

1 Ayda Belgenizi Alın
1 Ayda Belgenizi Alabilirsiniz.

ÜDY Derslerini tamamladıktan sonra, kayıt olduğunuz ayın sonraki ayının başında İl veya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sınav tarihleri belirlenir ve bu bilgi sizin bağlı olduğunuz ÜDY Kursu tarafından size iletilir. Sınav giriş belgenizin hazır olması durumunda, bu belgeyle sınava katılırsınız.

Genellikle SRC, ODY veya ÜDY sınavları, 40 yazılı sorudan oluşur ve 1 ila 3 arasında uygulama sorusu içerebilir.

Daha fazla bilgi için ÜDY Belgesi almaya ilgi duyanlar bize başvurabilirler. Tüm detayları sizin için açıkladık. Bizi tercih ettiğiniz ve takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

ÜDY Belgesi almak için bir ÜDY Kursuna başvurmanız gerekir. Bir aylık eğitim ve sınav sürecinin ardından ÜDY Belgesini kolaylıkla alabilirsiniz. Ayrıca psikoteknik belgesi ihtiyaçlarınız için de bizimle iletişime geçebilirsiniz.

ÜDY Belgesi Nereden Alınır?

ÜDY Belgesi almak istiyorsanız ve nereden alacağınızı bilmiyorsanız, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı kurumumuz Denge ÜDY Merkezi artık sizin için size yakın yerlerde hizmet vermektedir.

İstanbul ilinde MaltepeKartalPendikKaynarcaTuzlaİçmelerŞifa ilçelerinde; Kocaeli (İzmit) ilinde GebzeDarıcaDilovası ilçelerinde ÜDY BelgesiÜDY EğitimiÜDY Merkezi ve ÜDY Sınavı hizmeti olarak sizlere alanında uzman eğitmenler eşliğinde yanınızda yer almaktayız. Hemen detaylı bilgi almak için bizleri arayın…

2024 ÜDY Belgesi Alma Şartları
2024 ÜDY 2 Belgesi

2024 ÜDY 2 Belgesi yazımızda tüm detayları sizlerle paylaştık. SRC Belgesi, ODY Belgesi ve ÜDY Belgesi için SRC Merkezimize başvurabilir ve 1 ayda SRC, ODY veya ÜDY Belgenizi alabilirsiniz. Psikoteknik Belgesi randevularımız devam ediyor, lütfen randevunuzu oluşturmayı unutmayın.

5/5 (2 Reviews)
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.