fbpx

2024 U-ETDS Veri Giriş Nasıl Yapılır?

19.03.2024
196
2024 U-ETDS Veri Giriş Nasıl Yapılır?

U-ETDS Veri Giriş nasıl yapılır, U-ETDS veri girişi şirketler ve şahıslar baz alınarak sisteme iki şekilde yapılabilmektedir. Detaylı bir şekilde U-ETDS Veri giriş nasıl yapılır gelin açıklayalım.

U-ETDS Veri Giriş Nasıl Yapılır
U-ETDS Veri Giriş Nasıl Yapılır

U-ETDS Veri Giriş Nasıl Yapılır

U-ETDS Veri Giriş Nasıl Yapılır (Şirketler)

Firmanın web tabanlı yazılımı varsa, sistemin kullanıldığı bilgisayarların IP adresleri E-devlet üzerinden tanımlanarak sisteme bilgi girişi yapılabilir.

Eğer firmanın web tabanlı yazılımı yoksa:

  • Yetki belgesi sahibi firmanın U-net otomasyon sisteminde işlem yapmaya yetkili olan kişiler, E-devlet üzerinden veri girişi yapacaktır. Eğer sisteme yetkili tanımlaması yapılmamışsa, Firmanın bağlı olduğu Ticaret Odasına dilekçe ile başvurulduğunda yetkilendirme yapılacaktır “Ticaret Odasına verilmesi gereken dilekçe örneği aşağıda gösterilmiştir. Dilekçe teslim edilirken ek olarak İmza sirküleri aslı ve fotokopisi eklenmelidir.
  • Yetki belgesi sahibinin E-devlet üzerinden Operatör olarak tanımladığı kişiler U-ETDS veri girişi yapabilir. Firma yetkilileri, E-devlet üzerinden MERSİS (Ticaret Bakanlığı) sistemi ile entegre bir şekilde bu işlemleri gerçekleştirebilir.
U-ETDS Veri Giriş Nasıl Yapılır
U-ETDS Veri Giriş Nasıl Yapılır (Dilekçe Örneği)

U-ETDS Veri Giriş Nasıl Yapılır (Şahıslar)

Yetki Belgeleri Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin;

Yetki belgeleri konusunda siz değerli okurlarımız ve danışanlarımız için sonuna kadar yardımcı olmaya çalışıyor aklınıza takılan veya merak ettiğiniz sorunlar hususunda açıklayıcı ve bilgilendirici yazılar yazmaya devam ediyoruz. Yazılarımız arasında merak ettiğiniz soruların cevabını bulamaz ya da daha detaylı bilgi almak isterseniz Merkezimizi +90 549 493 42 42 numaramızdan arayarak temsilcilerimizden yardım talep edebilirsiniz.

2024 SRC Belgesi Dersleri
2024 U-ETDS Veri Giriş Nasıl Yapılır

ÜDY Belgesi veya ODY Belgesi almak istiyorsanız ve nereden alacağınızı bilmiyorsanız, Denge ÜDY ve ODY Merkezi artık sizin için size yakın yerlerde hizmet vermektedir.

5/5 (1 Review)
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.