fbpx

2024 ODY 4 Belgesi

2024 ODY 4 Belgesi

ODY 4 Belgesi, yurtiçi eşya, kargo ve yük taşımacılığı yapan bir firmada Orta Düzey Yönetici olarak görev yapacak kişiler için gereklidir ve bu Mesleki Yeterlilik Belgesini almak zorunludur.

ODY 4 Belgesi

Eğer ODY 4 Belgesi almayı düşünüyorsanız, bir yurtiçi kargo, eşya ve yük taşımacılığı firmasında Orta Düzey Yönetici olarak görev yaptığınızı ve ODY 4 Mesleki Yeterlilik belgesine ihtiyacınız olduğunu unutmayın.

K1, K3, L1, M1, M2, R1, N1, ve N2 Yetki Belgesi sahipleri, ODY4 Belgesine sahip personel istihdam etmek zorundadır. Bu gerekliliğe uymayan işletmelere cezai işlem uygulanır.

Tuzla’da ODY4 Kursu olarak hizmet veriyoruz ve Pendik, Maltepe, Tuzla, İçmeler ve Şifa Mahallesinde sürekli olarak faaliyet gösteriyoruz. İstanbul’da ODY eğitimi almak isteyenler için öncü kuruluşlardan biriyiz ve Denge ODY Kursu olarak tanınıyoruz. Uzman eğitmenlerimizle kesintisiz ODY eğitimi sunuyoruz.

Adayların başarılarını önemsediğimiz için özel eğitim metotları geliştirdik ve %100 başarı oranına odaklanıyoruz. Genellikle merkezimize gelen adaylar, ODY4 Belgesi nasıl alınır konusunda sıkça sorular yöneltiyor.

ODY 4 Belgesi
ODY 4 Belgesi

ODY 4 Belgesi Nasıl Alınır?

ODY Belgesi almak için öncelikle bir ODY Merkezine başvurmanız gerekmektedir. Firmanızın belirtilen yetki belgelerine sahip olması ve sizin de bu firmada orta düzey yönetici olarak görevlendirilmiş olmanız gerekmektedir.

Tuzla ODY Merkezi olarak İstanbul’da Maltepe, Pendik, Kaynarca, Kartal, Tuzla, Şifa Mahallesi ve İzmit (Kocaeli) bölgesinde Darıca, Gebze ve Dilovası ilçelerinde kesintisiz ODY 4 hizmeti sunuyoruz. ODY dersleri uzmanlar eşliğinde verilmekte olup, derslerin sonunda ODY 4 Sınavı öncesi kendinizi deneme imkanı sağlanmaktadır. Sınav hazırlığınız için uzman eğiticilerimiz sizleri yönlendirecektir.

ODY 4 Belgesi için başvuruda bulunurken, yurtiçinde kargo, eşya ve yük taşımacılığı yapan bir firmada orta düzey yönetici olduğunuzu ve bu mesleki yeterlilik belgesini almanız gerektiğini unutmamanız önemlidir.

Eğer işinizi şansa bırakmak istemiyorsanız, modern sınıflarda ve uzman eğitmenler eşliğinde eğitim almak istiyorsanız, sizi İstanbul’un en iyi ODY Merkezine bekliyoruz. İstanbul’daki en iyi ODY Kursu olarak iddialı ve kanıtlanmış bir hizmet sunuyoruz.

SRC, ODY ve ÜDY Belgesi Nereden Alınır?

SRC Belgesi kadar Psikoteknik Raporu da artık sürücüler için önemli bir etken haline gelmiştir. İş alımlarında veya rutin kontrollerde sizden psikoteknik raporu istenebilmektedir. Psikoteknik raporu ibraz edememe durumunda, aynı 2024 SRC Cezaları gibi cezai işlem uygulanabilmektedir.

2024 SRC Belgesi Dersleri
1 Ayda Belgenizi Alabilirsiniz

Yazımızda ilgili tüm detayları sizlerle paylaştık. SRC Belgesi, ODY Belgesi ve ÜDY Belgesi için SRC Merkezimize başvurabilir ve 1 ayda SRC, ODY veya ÜDY Belgenizi alabilirsiniz. Psikoteknik Belgesi randevularımız devam ediyor, lütfen randevunuzu oluşturmayı unutmayın.

5/5 (1 Review)
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.