fbpx

2024 ODY 1 Belgesi

2024 ODY 1 Belgesi

ODY 1 Belgesi genellikle firmada Orta Düzey Yönetici olarak çalışanlara verilen Mesleki Yeterlilik Belgesidir. ODY Belgesi Nasıl ve ODY Belgesi Nereden Alınır?

ODY 1 Belgesi

ODY 1 Belgesi, uluslararası yolcu taşımacılığı yapan Orta Düzey Yöneticilere verilen bir belgedir. Bu belge, B1 veya B2 Yetki Belgesi olan tüzel veya gerçek kişiler tarafından alınmalıdır. Çünkü ODY 1 Belgesi, aynı zamanda bir Mesleki Yeterlilik Belgesi olarak kabul edilir. Uluslararası yolcu taşımacılığı yapan firmalar, bu belgeye sahip personel istihdam etmek zorundadır.

Uluslararası yolcu taşımacılığı yapan ve yetki belgesine sahip olan işletmeler, ODY Belgeli personel istihdam etmek zorundadır. Aksi halde, her ay Karayolu Taşımacılığı Kanunu’nun ilgili maddelerine göre 5 uyarı cezası ve maddi cezalarla karşılaşabilirler.

ODY 1 Belgesi
ODY 1 Belgesi

Tuzla Denge ODY Kursu olarak İstanbul, Maltepe, Kartal, Sultanbeyli, Darıca, Şifa, Pendik, Kaynarca, Gebze, Tuzla ve İçmeler bölgelerinde kesintisiz ODY Belgesi ve ODY Kursu hizmetleri sunuyoruz.

ODY 1 Eğitimimiz, uzman eğitmen kadromuz ve görsel eğitim materyalleriyle desteklenmektedir. Amacımız, 100% ODY 1 Belgesi başarı oranını korumak ve adaylarımızı ODY 1 Sınavında başarılı kılmaktır. Eğitim standartlarımızı adaylarımızın geri bildirimleri doğrultusunda sürekli geliştirmekteyiz.

Adaylarımız, eğitimlere düzenli olarak katılıp, verilen materyalleri kullanarak bilgilerini pekiştirerek sınava hazırlanmalıdır. Genellikle adaylarımızın sıkça sorduğu ve araştırdığı konulardan biri de “ODY 1 Belgesi Nasıl Alınır” konusu olmaktadır.

ODY 1 Belgesi Nasıl Alınır?

ODY 1 Belgesi almak için normal bir süreç izlenir. Derslere kayıt olduktan sonra genellikle kayıt olduğunuz ayın devamındaki ayın ilk haftasında sınavlara tabi tutulursunuz. Örneğin, ODY Kurslarında Ocak ayının 15’ine kadar kayıt alınır ve dersler Ocak ayının 17’sinde başlar, genellikle 7-9 gün süren bir eğitim alırsınız.

Eğitimlerin ardından ODY Sınavına girerek başarılı olmanız halinde ODY 1 Belgesi almaya hak kazanırsınız. Aldığınız eğitimler ve paylaşılan materyaller bu süreçte önemlidir ve başarınızı etkiler. Alanında uzman eğitmen kadromuzla birlikte çalışarak başarınızı garanti altına alıyoruz.

Sizi Tuzla’daki ODY Kursları arasında en iyisi olarak kabul edilen Denge ODY Kursuna davet ediyoruz. ODY Belgesi için kursumuza başvurabilirsiniz. Ayrıca psikoteknik randevunuzu oluşturmayı unutmayın.

SRC, ODY ve ÜDY Belgesi Nereden Alınır?

SRC Belgesi kadar Psikoteknik Raporu da artık sürücüler için önemli bir etken haline gelmiştir. İş alımlarında veya rutin kontrollerde sizden psikoteknik raporu istenebilmektedir. Psikoteknik raporu ibraz edememe durumunda, aynı 2024 SRC Cezaları gibi cezai işlem uygulanabilmektedir.

2024 SRC Belgesi Dersleri
1 Ayda Belgenizi Alabilirsiniz

Yazımızda ilgili tüm detayları sizlerle paylaştık. SRC Belgesi, ODY Belgesi ve ÜDY Belgesi için SRC Merkezimize başvurabilir ve 1 ayda SRC, ODY veya ÜDY Belgenizi alabilirsiniz. Psikoteknik Belgesi randevularımız devam ediyor, lütfen randevunuzu oluşturmayı unutmayın.

5/5 (1 Review)
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.