fbpx

2024 Sınavsız ÜDY Belgesi

2024 Sınavsız ÜDY Belgesi

Sınavsız ÜDY Belgesi almak istiyorsanız, 25.02.2006 tarihinden önce yetki belgelerine sahip olan yük veya yolcu taşımacılığı yapan bir firmada Üst Düzey Yöneticilik pozisyonunda en az 5 yıl çalışmış olmanız gerekmektedir.

Sınavsız ÜDY Belgesi

Sınavsız ÜDY Belgesi almak için belirli şartların yerine getirilmesi gerekmektedir. Eğer bir firmada Üst Düzey Yöneticilik yapıyorsanız ve firmanızın yetki belgelerine göre ÜDY Belgesi gerekiyorsa, en yakın ÜDY Merkezinden bu belgeyi temin edebilirsiniz.

Üst Düzey Yöneticilik Mesleki Yeterlilik Belgesi almak için normal bir belge alma sürecinden geçmeniz gerekiyor. Bu süreç, kayıt, dersler ve sınav olmak üzere üç aşamadan oluşur. Başarılı olduğunuzda Üst Düzey Yöneticilik Mesleki Yeterlilik Belgesi alırsınız. Ancak bazı durumlarda, Sınavsız (Muafiyetli) ÜDY Belgesi alma seçeneğiniz de bulunuyor. ÜDY Belgesi alacak Üst Düzey Yöneticilerin sıkça sorduğu sorulardan biri de genellikle ‘Sınavsız ÜDY Belgesi Nasıl Alınır?’ oluyor.

Sınavsız ÜDY Belgesi
Sınavsız ÜDY Belgesi

Sınavsız ÜDY Belgesi Nasıl Alınır?

Muafiyetli ÜDY Belgesi, herhangi bir sınava tabi tutulmadan belge almanızı sağlar. Aranan şartlardan en önemlisi, 25.02.2006 tarihinden önce 5 yıl geriye dönük olarak yetki belgelerine sahip yük veya yolcu taşımacılığı yapan bir firmada Üst Düzey Yöneticilik yapmış olmanızdır. Sınavsız ÜDY Belgesi almak için bu süreçler içerisinde SGK Dökümü ve Sicil Gazetesi gibi belgeler istenecektir. Gerekli belgeleri ibraz etmeniz halinde, diğer gereken evrakları tamamlayarak bir ÜDY Merkezine başvurarak belgenizi aynı gün içinde alabilirsiniz. Bu süreçle ilgili detaylı bilgiyi ‘Sınavsız ÜDY Belgesi Gerekli Evraklar‘ başlıklı yazımızdan inceleyebilirsiniz.

Gerekli evrakları tamamladıktan sonra ÜDY Kursuna gidip giriş işlemlerinizi yapmanız ve belirtilen harç tutarını ödeyerek belgenizi almanız gerekmektedir.

Sizlere alanında uzman eğitmen kadromuz ve deneyimli ekibimizle hizmet veriyoruz. Hizmetimiz sadece İstanbul ile sınırlı değil, tüm Türkiye genelinde Sınavsız Belge hizmetini sunmaktayız. İstanbul‘un Maltepe, Tuzla, Kartal, Pendik bölgelerinde ihtiyacınız olan tüm ÜDY Belgelerinde kesintisiz ve doğru hizmeti sizlere sunuyoruz.

İstanbul‘un En İyi ÜDY Merkezi olarak bilinen Denge ÜDY Kursu sadece ÜDY Belgesi alacak kişilere değil, aynı zamanda SRC Belgesi, ODY Belgesi türlerinde de kesintisiz hizmetler sunmaktadır.

Tercih ve takibiniz için teşekkür eder, Muafiyetli ÜDY Belgesi almak için kurumumuza bekleriz.

En iyi ÜDY Kursuyuz ve marka olma yolunda emin ve garanti adımlarla ilerliyoruz.

ÜDY Belgesi almak için ÜDY Kursumuz ile iletişime geçebilirsiniz. Psikoteknik randevularımız devam etmektedir.

SRC, ODY ve ÜDY Belgesi Nereden Alınır?

SRC Belgesi kadar Psikoteknik Raporu da artık sürücüler için önemli bir etken haline gelmiştir. İş alımlarında veya rutin kontrollerde sizden psikoteknik raporu istenebilmektedir. Psikoteknik raporu ibraz edememe durumunda, aynı 2024 SRC Cezaları gibi cezai işlem uygulanabilmektedir.

2024 SRC Belgesi Dersleri
1 Ayda Belgenizi Alabilirsiniz

Yazımızda ilgili tüm detayları sizlerle paylaştık. SRC Belgesi, ODY Belgesi ve ÜDY Belgesi için SRC Merkezimize başvurabilir ve 1 ayda SRC, ODY veya ÜDY Belgenizi alabilirsiniz. Psikoteknik Belgesi randevularımız devam ediyor, lütfen randevunuzu oluşturmayı unutmayın.

5/5 (1 Review)
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.