fbpx

2024 Sınavsız ODY Belgesi

2024 Sınavsız ODY Belgesi

Sınavsız ODY Belgesi alma süreci ve Muafiyetli ODY, işletmeler tarafından en çok merak edilen konular arasında yer almaktadır. Bu belgeyi alabilmek için 25.02.2006 tarihinden önceki üç yıl boyunca ilgili alanda çalışmış olmanız gerekmektedir.

Sınavsız ODY Belgesi

Muafiyetli ODY Belgesi alabilmek için gereken şart, yetki belgelerine sahip bir firmada toplam üç yıl orta düzey yöneticilik yapmaktır. Ancak Sınavsız ODY Belgesi alabilmeniz için bu üç yıllık çalışma geçmişinizin 25.02.2006 tarihinden önce olması gerekmektedir.

Sınavsız ODY Belgesi Nasıl Alınır?” sorusu adaylar arasında oldukça yaygın bir sorudur.

Sınavsız ODY Belgesi
Sınavsız ODY Belgesi

Sınavsız ODY Belgesi Nasıl Alınır?

Ayrıntıya indiğimizde, sınavsız veya muafiyetli ODY Belgesi almanın gerekliliklerini daha net görebiliyoruz. Bu belgeyi alabilmek için öncelikle, 25.02.2006 tarihinden önce gerekli yetki belgelerine sahip bir firmada en az 3 yıl orta düzey yönetici olarak çalışmış olmanız gerekiyor. Bu süreçte, geriye dönük SGK dökümü ve sicil gazetesindeki yetkileriniz incelenecektir. Gerekli evrakları tamamlamanızın ardından, ODY Kursumuza gelerek kayıt ve giriş işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu süreçte adınıza yatırılacak ODY Sınav Harcı ile işlemleriniz tamamlanacak ve birkaç saat içinde ODY Belgesine sahip olabileceksiniz.

Biz, kesintisiz hizmet sunabilmek için çaba gösteriyoruz. İstanbul‘un Maltepe, Tuzla, Pendik, Kartal, İçmeler gibi tüm ilçelerinde ve Kocaeli‘nin Gebze, Darıca, Dilovası gibi tüm ilçelerinde muafiyetli ODY Belgesi hizmetini sağlıyoruz. İl fark etmeksizin, muafiyetli ODY Belgesini rahatlıkla alabilirsiniz.

Muafiyetli ODY Belgesi ve diğer hizmetlerimizle ilgili daha fazla bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçin.

SRC, ODY ve ÜDY Belgesi Nereden Alınır?

SRC Belgesi kadar Psikoteknik Raporu da artık sürücüler için önemli bir etken haline gelmiştir. İş alımlarında veya rutin kontrollerde sizden psikoteknik raporu istenebilmektedir. Psikoteknik raporu ibraz edememe durumunda, aynı 2024 SRC Cezaları gibi cezai işlem uygulanabilmektedir.

2024 SRC Belgesi Dersleri
1 Ayda Belgenizi Alabilirsiniz

Yazımızda ilgili tüm detayları sizlerle paylaştık. SRC Belgesi, ODY Belgesi ve ÜDY Belgesi için SRC Merkezimize başvurabilir ve 1 ayda SRC, ODY veya ÜDY Belgenizi alabilirsiniz. Psikoteknik Belgesi randevularımız devam ediyor, lütfen randevunuzu oluşturmayı unutmayın.

5/5 (1 Review)
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.