fbpx

2024 ODY 3 Belgesi

2024 ODY 3 Belgesi

ODY 3 Belgesini elde etmek istiyorsanız, uluslararası eşya, kargo ve yük taşımacılığı yapan bir firmada Orta Düzey Yönetici olarak görev almalısınız. Ardından, ODY 3 Belgesini sağlayan kurslara başvurmanız gerekecektir.

ODY 3 Belgesi

ODY 3 Belgesi, uluslararası kargo, eşya veya yük taşımacılığı yapan firmaların Orta Düzey Yöneticilerine verilen bir Mesleki Yeterlilik Belgesidir. Bu belgeye sahip olmak isteyenlerin, C2 Yetki Belgesi, L2 Yetki Belgesi, M3 Yetki Belgesi veya R2 Yetki Belgesi gibi belgelere sahip olan firmalarda Orta Düzey Yönetici olarak çalışmaları gerekmektedir. Eğer bu belgeye sahip personel istihdam edilmemişse, firma cezai işlemle karşılaşabilir.

Tuzla Denge ODY Kursu olarak İstanbul’un Kartal, Maltepe, Pendik, Kaynarca, İçmeler, Tuzla, Darıca, Gebze ve Dilovası bölgelerinde kesintisiz bir şekilde ODY Belgesi, ODY Kursu ve ODY Eğitimi sunuyoruz. Uzman eğitmen kadromuzla kaliteli bir eğitim deneyimi yaşatmanın yanı sıra %100 ODY Sınavı başarı oranıyla da sizin başarınızı önemsiyoruz. Kesin kazanma garantisi sunuyoruz. Ayrıca, eğitimlerimizde ODY 3 Sınavı başarısının yanı sıra günlük yaşamda karşılaşabileceğiniz konuları da ele alarak bilinçlendirme eğitimleri sunuyoruz. Çoğu zaman, ODY Belgesi almak isteyen adaylarımızın bize “ODY 3 Belgesi Nasıl Alınır?” sorusunu yönelttiğini gözlemliyoruz.

ODY 3 Belgesi
ODY 3 Belgesi

ODY 3 Belgesi Nasıl Alınır?

Öncelikle ODY3 Belgesi almak için bir ODY Kursuna kaydolmanız gerekmektedir. Tuzla Denge ODY Kursu olarak, İstanbul‘da Maltepe, Kartal, Pendik, Kaynarca, Tuzla, Şifa Mahallesi ve ilçelerinde, Kocaeli (İzmit) bölgesinde ise Darıca, Gebze ve Dilovası bölgelerinde kesintisiz ODY Eğitimi hizmetleri sunmaktayız. Merkezimiz Tuzla‘da bulunmaktadır. Dersler sadece ODY 3 Ders Konularını kapsamakla kalmaz, aynı zamanda ODY 3 Belgesi Çıkmış Soruları da içererek sınav öncesinde bilgi ve yeteneklerinizi test etme fırsatı sunar.

ODY 3, kayıt, eğitim ve sınav adımlarından oluşur. Kayıt işleminden sonra belirlenen ders tarihlerinde ve saatlerinde derslere katılım önemlidir ve devam zorunludur. Derslerin ardından ODY 3 Belgesi Sınavı için tarih alınır ve sınava girilir. Eğitimlere düzenli katılan tüm adaylarımızın %100’ü ODY 3 Belgesi almıştır.

ODY3 için başvurduğunuzda, uluslararası kargo, eşya veya yük taşımacılığı yapan bir firmada Orta Düzey Yöneticisi olduğunuzu göstermelisiniz. Bu Mesleki Yeterlilik Belgesi sizden talep edilir.

Daha fazla bilgi edinmek ve kursumuzu ziyaret etmek isterseniz, sizi İstanbul‘un En İyi ODY Kursu olarak bilinen ve tanınan Tuzla ODY Kurslarına bekliyoruz. Denge ODY Kursu, belge almak için başarıya ve eğitime önem veren öncü bir kurumdur.

SRC, ODY ve ÜDY Belgesi Nereden Alınır?

SRC Belgesi kadar Psikoteknik Raporu da artık sürücüler için önemli bir etken haline gelmiştir. İş alımlarında veya rutin kontrollerde sizden psikoteknik raporu istenebilmektedir. Psikoteknik raporu ibraz edememe durumunda, aynı 2024 SRC Cezaları gibi cezai işlem uygulanabilmektedir.

2024 SRC Belgesi Dersleri
1 Ayda Belgenizi Alabilirsiniz

Yazımızda ilgili tüm detayları sizlerle paylaştık. SRC Belgesi, ODY Belgesi ve ÜDY Belgesi için SRC Merkezimize başvurabilir ve 1 ayda SRC, ODY veya ÜDY Belgenizi alabilirsiniz. Psikoteknik Belgesi randevularımız devam ediyor, lütfen randevunuzu oluşturmayı unutmayın.

5/5 (1 Review)
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.