fbpx

2024 ODY 2 Belgesi

2024 ODY 2 Belgesi

ODY 2 Belgesi Nasıl Alınır? Hangi Orta Düzey Yöneticiler ODY Mesleki Yeterlilik Belgesi almak zorundadır ve hangi firmalarda çalışmalıdır, ODY 2 Belgesi Kurslarına başvurulmalıdır.

ODY 2 Belgesi

ODY 2 Belgesi, yurtiçi yolcu taşımacılığı yapacak Orta Düzey Yöneticilere verilen bir belgedir. Bu belge, D1 veya D2 Yetki Belgesi sahibi gerçek veya tüzel kişilerin en az bir personelinde bulunması gerekmektedir. Bu gerekliliğe uymayan işletmelere Karayolu Taşımacılığı kanunun ilgili maddelerinde öngörülen uyarı cezaları uygulanır.

Tuzla Denge ODY Kursu, İstanbul’un birçok bölgesinde, Kartal, Pendik, Maltepe, Darıca, Sultanbeyli, Kaynarca, Gebze, Tuzla ve İçmeler gibi yerlerde ODY Belgesi, ODY Eğitimi ve ODY Kursu hizmetleri sunmaktadır. Uzman eğitmen kadrosuyla kaliteli eğitimler vererek ODY Belgesi almak isteyen adaylara doğru yönlendirmeyi amaçlamaktadır.

%100 başarı oranıyla ODY 2 Belgesi alanında en doğru eğitimi veren kurum olmanın gururunu yaşıyoruz. Adayların ihtiyaçlarına önem vererek eğitim metotlarımızı onların istekleri doğrultusunda şekillendiriyoruz.

Eğitime katılan adaylarımıza, sadece sınavı geçmekle kalmayıp aynı zamanda günlük hayatlarında da kullanabilecekleri bilgileri edindiklerini hatırlatıyoruz. ODY Belgesi alma süreci hakkında merak edilenlerden biri de genellikle ‘ODY 2 Belgesi Nasıl Alınır?’ sorusudur.

ODY 2 Belgesi
ODY 2 Belgesi

ODY 2 Belgesi Nasıl Alınır?

ODY Belgesi almak için öncelikle bir ODY Kursuna kayıt yaptırmalısınız. Tuzla Denge ODY Kursu olarak, Kartal, Pendik, Maltepe, Sultanbeyli, Kaynarca, Tuzla, İçmeler ve Şifa Mahallesi gibi İstanbul‘un çeşitli bölgelerinde ve İzmit (Kocaeli) bölgesinde Darıca, Gebze, Dilovası gibi yerlerde, uzman eğitmenler eşliğinde ODY Dersleri sunmaktayız. Ayrıca ODY Çıkmış Sorular ile de sınav öncesi hazırlığınızı yapabilirsiniz.

ODY2 Belgesi almak için kayıt, eğitim ve sınav olmak üzere üç adımdan oluşan bir süreci tamamlamanız gerekir. Kayıt işlemleri genellikle ayın 15’ine kadar yapılabilmekte ve eğitimler ayın 17’sinde başlamaktadır. Sınav ise bir sonraki ayın ilk haftasında gerçekleşmektedir.

Başarılı bir sınav sonucunda ODY 2 Belgesi almaya hak kazanırsınız. Daha fazla bilgi veya sorularınız için Tuzla’nın en iyi ODY Kursu olarak bilinen Denge ODY Kursu‘na başvurabilir veya bize ulaşabilirsiniz.

ODY 2 Belgesi için ODY Kursuna başvurun ve psikoteknik için randevu oluşturmayı unutmayın.

SRC, ODY ve ÜDY Belgesi Nereden Alınır?

SRC Belgesi kadar Psikoteknik Raporu da artık sürücüler için önemli bir etken haline gelmiştir. İş alımlarında veya rutin kontrollerde sizden psikoteknik raporu istenebilmektedir. Psikoteknik raporu ibraz edememe durumunda, aynı 2024 SRC Cezaları gibi cezai işlem uygulanabilmektedir.

2024 SRC Belgesi Dersleri
1 Ayda Belgenizi Alabilirsiniz

Yazımızda ilgili tüm detayları sizlerle paylaştık. SRC Belgesi, ODY Belgesi ve ÜDY Belgesi için SRC Merkezimize başvurabilir ve 1 ayda SRC, ODY veya ÜDY Belgenizi alabilirsiniz. Psikoteknik Belgesi randevularımız devam ediyor, lütfen randevunuzu oluşturmayı unutmayın.

5/5 (1 Review)
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.