fbpx

2024 ÜDY Belgesi Gerekli Evraklar

2024 ÜDY Belgesi Gerekli Evraklar

ÜDY Belgesi Gerekli Evraklar, ÜDY Belgesi almak isteyen tüm Üst Düzey Yöneticilerin, gerekli evrakları bilmesi ve hazırlıklı olması önemlidir. ÜDY Belgesine kayıt yaptırırken istenebilecek belgeler bulunmaktadır.

ÜDY Belgesi Gerekli Evraklar

ÜDY Belgesi almak isteyen Üst Düzey Yöneticilerin, kayıt olmadan önce bilmesi gereken önemli konulardan biri de gerekli evraklar hususudur. Mesleki Yeterlilik Belgesi için kayıt olurken istenilen evraklar, diğer belgelerde istenilen evraklarla genellikle benzerlik gösterir. Ancak, Sınavsız ÜDY Belgesi almak durumunda bazı farklılıklar olabilir. Genel olarak istenilen evraklar diğer ÜDY Belge türlerinde de aynıdır. Bu belge türleri şunlardır: ÜDY 1 Belgesi, ÜDY 2 Belgesi, ÜDY 3 Belgesi ve ÜDY 4 Belgesi. İstenilen evraklara gelince…

ÜDY Belgesi Gerekli Evraklar
ÜDY Belgesi Gerekli Evraklar

ÜDY Belgesi alacak Üst Düzey Yöneticilerden istenilen evraklar;

  • Nüfus cüzdanı ve ehliyet fotokopisi,
  • 2 adet biyometrik fotoğraf,
  • Diploma fotokopisi veya mezuniyet belgesi veya öğrenim durum belgesi,
  • Sabıka kaydı yer alır.

Bu belgeleri ÜDY Merkezimize getirerek kayıt işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Eğer belgelerinizi e-Devlet üzerinden alıyorsanız, bu belgeleri ÜDY Kursumuzda e-Devlet ekranına giriş yaparak çıkarabilirsiniz.

ÜDY Belgesi Kayıtları Ne Zaman?

ÜDY Belgesi alacak Üst Düzey Yöneticiler için ÜDY sınavları genellikle her ayın 1 ila 15’i arasında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen kayıt döneminde düzenlenir. Bu dönem, ayın ilk iki haftasıdır ve 15’i geçerseniz bir sonraki döneme kaydınız yapılabilir. Eğitim programları ÜDY Merkezlerine göre değişebilir, bu nedenle merkeziniz size eğitim ve derslerle ilgili bir program sağlayacaktır. Kayıt olduktan sonra düzenli olarak derslere katılmak başarınızı artırır. Genellikle sınavlar, derslerin ardından takip eden ayın ilk iki haftası içinde yapılır. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen ÜDY sınav tarihleri sınavdan bir hafta önce ÜDY Merkezine iletilir ve sizlere sınavla ilgili bilgi verilir.

Sınavsız ÜDY Belgesi Gerekli Evraklar Nelerdir?

ÜDY Belgesi Gerekli Evraklar, Muafiyetli ÜDY Belgesi alabilmeniz için yetki belgelerine sahip bir firma da 25.02.2006 öncesinde 5 yıl Üst Düzey Yöneticilik yapmış olmanız ve bu durumu belgeler ile ibraz etmeniz gerekmektedir. Sınavsız ÜDY Mesleki Yeterlilik Belgesi için istenilen evraklar nelerdir peki?

Sınavsız ÜDY Belgesi alacak Üst Düzey Yöneticilerden İstenilen Evraklar;

  • Firmanın faaliyet alanına göre düzenlenmiş ÜDY Belgesi almak isteğine dair bir dilekçe
  • Adınızın geçtiği ve 25.02.2006 tarihinden önceki 3 yıllık döneme ait onaylı ticaret sicil gazetelerinin örneği
  • Belirtilen dönemler arasında firmanızda çalıştığınıza dair SGK dökümü
  • Nüfus Cüzdanı ve Ehliyet Fotokopisi
  • 2 Adet Biyometrik Fotoğraf
  • Diploma Fotokopisi veya Mezuniyet Belgesi veya Öğrenim Durum Belgesi (e-Devlet)
  • Sabıka Kaydı (e-Devlet)

Bu gerekli belgeleri ÜDY Merkezimize getirerek kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilir veya e-Devlet üzerinden belgelerinizi temin edebilirsiniz.

Denge ÜDY Merkezi, İstanbul‘un Maltepe, Pendik, Kartal, Tuzla bölgelerinde ve Kocaeli‘nin Gebze, Darıca ve Dilovası bölgelerinde ÜDY Belgesi, ÜDY Kursu ve ÜDY Merkezi olarak sizlere kesintisiz hizmet sunmaktadır. Yerinde, doğru ve kaliteli eğitim anlayışıyla adaya odaklanan eğitim metotlarıyla, marka kurum olma vizyonuyla faaliyet göstermekteyiz. ÜDY Fiyatları, ÜDY Dersleri ve diğer ÜDY Bilgileri hakkında daha fazla bilgiye ÜDY Belgesi sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Sınavlarda, trafikte ve mesleki hayatınızda başarılar dileriz.

SRC, ODY ve ÜDY Belgesi Nereden Alınır?

ÜDY Belgesi Gerekli Evraklar, SRC Belgesi kadar Psikoteknik Raporu da artık sürücüler için önemli bir etken haline gelmiştir. İş alımlarında veya rutin kontrollerde sizden psikoteknik raporu istenebilmektedir. Psikoteknik raporu ibraz edememe durumunda, aynı 2024 SRC Cezaları gibi cezai işlem uygulanabilmektedir.

2024 SRC Belgesi Dersleri
ÜDY Belgesi Gerekli Evraklar, 1 Ayda Belgenizi Alabilirsiniz

Yazımızda ilgili tüm detayları sizlerle paylaştık. SRC Belgesi, ODY Belgesi ve ÜDY Belgesi için SRC Merkezimize başvurabilir ve 1 ayda SRC, ODY veya ÜDY Belgenizi alabilirsiniz. Psikoteknik Belgesi randevularımız devam ediyor, lütfen randevunuzu oluşturmayı unutmayın.

5/5 (1 Review)
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.