fbpx

2024 Sınavsız SRC Belgesi SRC Muafiyeti Nedir?

2024 Sınavsız SRC Belgesi SRC Muafiyeti Nedir?

Sınavsız SRC Belgesi veya SRC Muafiyeti, 25.02.2003 tarihinden önce ehliyet sahibi olan kişilere, e-devlet üzerinden sınavsız olarak SRC belgesi alabilme imkanı sunar.

Sınavsız SRC Belgesi SRC Muafiyeti Nedir

Sınavsız SRC Belgesi veya SRC Muafiyeti, 25.02.2003 tarihinden önce B, C, E, D sınıfı ehliyet belgesine sahip olan sürücüler için bakanlık tarafından verilen bir imkandır. Bu kişiler, sınavsız olarak SRC Belgesi almaya hak kazanmışlardır.

Sınavsız SRC Belgesi SRC Muafiyeti Nedir 2023
2024 Sınavsız SRC Belgesi SRC Muafiyeti Nedir

Her ehliyet sınıfı için belirlenen kriterler farklılık gösterebilir. Ancak belirtilen şartları yerine getiremeyen sürücüler SRC Eğitimine ve SRC Sınavına tabi tutulurlar. Bu süreç, gerekli yasal standartların sağlanması için önemlidir.

Sınavsız SRC Belgesi almak isteyen adaylar için en önemli kriterlerden biri, ehliyet tarihlerinin 25 Şubat 2003 tarihinden önceye dayanmasıdır. Bu koşulu sağlayan sürücüler, belgeyi e-devlet üzerinden başvurarak alabilirler.

Türkiye’nin hemen her yerinden bizimle iletişime geçebilir ve Sınavsız SRC Belgenizi alabilirsiniz. Özellikle İstanbul ve Kocaeli illerinde, Pendik, Tuzla, İçmeler, Dilovası, Kartal, Maltepe, Kaynarca, Gebze, İzmit, Sultanbeyli ve Darıca gibi bölgelerde hizmetimizi en yoğun şekilde sunmaktayız.

1 Ayda Belgenizi Alın
1 Ayda Belgenizi Alın

Biraz daha detaylı incelersek;

B Ehliyet Belgesi olup, almak isteyenler için; 25.02.2003 tarihi öncesi ehliyet belgesine sahip olmaları gerekmektedir.

B Ehliyet Belgesi olup, alacak sürücüden istediğimiz gerekli evraklar;

Eksiksiz bir başvuru için ihtiyacınız olan belgeler şunlardır:

  • 2 adet biyometrik fotoğraf
  • Nüfus cüzdanı ve ehliyet fotokopisi
  • Sabıka kaydı (e-Devlet üzerinden temin edilebilir)

C, D veya E Ehliyet Belgesi olup, almak isteyenler için; 25.02.2003 tarihi öncesi ehliyet belgesine sahip olmaları gerekmektedir.

C, D veya E Ehliyet Belgesi olup, alacak sürücüden istediğimiz gerekli evraklar;

  • 2 adet biyometrik fotoğraf
  • Nüfus cüzdanı ve ehliyet fotokopisi
  • Sabıka kaydı (e-Devlet üzerinden temin edilebilir)

SRC 1 Belgesi alan sürücüler SRC 2 Belgesi almış kabul edilir.

SRC 3 Belgesi alan sürücüler ise SRC 4 Belgesi almış sayılır.

Sınavsız SRC Belgesi almak için şartlarınız uymuyor ise SRC Eğitimine katılmanız gerekmektedir.

Tuzla‘da, eğitim kalitesine büyük önem veriyoruz ve bilinçli sürücüler yetiştirmek için uzman kadromuzla hizmet veriyoruz. Denge SRC, ODY, ÜDY ve Psikoteknik Merkezi olarak, Tuzla‘daki en iyi SRC Kursu olarak sizi bekliyoruz. Alanında uzman eğitmenlerimiz ve deneyimli idari kadromuzla, modernize edilmiş sınıflarımızda ferah bir ortamda eğitim alacaksınız. Başarı oranımız yüksek ve geçme garantisi sunuyoruz. Sınav başarınızı şansa bırakmayın, bizimle iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

SRC Belgesi Nereden Alınır?

SRC Belgesi kadar Psikoteknik Raporu da artık sürücüler için önemli bir etken haline gelmiştir. İş alımlarında veya rutin kontrollerde sizden psikoteknik raporu istenebilmektedir. Psikoteknik raporu ibraz edememe durumunda, aynı 2024 SRC Cezaları gibi cezai işlem uygulanabilmektedir.

2024 SRC Belgesi Dersleri
2024 Sınavsız SRC Belgesi SRC Muafiyeti Nedir

Yazımızda tüm detayları sizlerle paylaştık. SRC Belgesi, ODY Belgesi ve ÜDY Belgesi için SRC Merkezimize başvurabilir ve 1 ayda SRC, ODY veya ÜDY Belgenizi alabilirsiniz. Psikoteknik Belgesi randevularımız devam ediyor, lütfen randevunuzu oluşturmayı unutmayın.

1 Ayda SRC Belgesi almak için SRC Kursumuza müracaat edebilirsiniz. Psikoteknik için 1 saatinizi ayırmanız yeterlidir.

5/5 (1 Review)
ETİKETLER: , , ,
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.