fbpx

2024 ÜDY3 Belgesi

2024 ÜDY3 Belgesi

ÜDY3 Belgesi, yetki belgelerine sahip bir firmada bulundurulması gereken Üst Düzey Yönetici Mesleki Yeterlilik Belgesi olarak kabul edilir. ÜDY Fiyatları hakkında merkezimizi arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

ÜDY3 Belgesi

ÜDY3 Belgesi alma sürecine adım atmış olabilirsiniz. Bu belgeyi alabilmek için uluslararası eşya, kargo ve yük taşımacılığı yapan bir firmada Üst Düzey Yönetici olarak görev yapmanız gerekmektedir. Ancak, Sınavsız (Muafiyetli) ÜDY Belgesi seçeneğini duydunuz mu? Bu seçenek sayesinde sınava girmeden ÜDY3 Belgesi alabilirsiniz. Ancak, belirli şartları sağlamanız gerekmektedir. Örneğin, 25.02.2006 tarihinden önce en az 3 yıl süreyle yetki belgelerine sahip uluslararası yük taşımacılığı yapan bir firmada yetkili olarak çalışmış olmanız gerekmektedir. Bu süreçte SGK Dökümü, Sicil Gazetesi gibi belgelerin de sunulması gerekmektedir. Detaylı bilgi için Sınavsız (Muafiyetli) ÜDY Belgesi yazımızı inceleyebilirsiniz.

ÜDY3 Belgesi
2024 ÜDY3 Belgesi

Uluslararası Yük Taşımacılığı ile ilgili Üst Düzey Yöneticilik Mesleki Yeterlilik Belgesi, yetki belgesine sahip firmaların yöneticileri için önem arz eder. Bu belge, yük taşımacılığı yapan firmaların yetkililerinin üst düzey yöneticilerinde bulunması gerekmektedir. Belgeye sahip olmamanın sonuçları ciddi olabilir.

4925 Karayolu kanunu ve ilgili yönetmelikler gereği, işletmeniz geçici olarak durdurulabilir, cezai işlemler uygulanabilir ve puantaj düşümü yapılabilir. Bu tür sorunlarla karşılaşmamak ve ciddi cezalara maruz kalmamak için hemen İstanbul‘da Maltepe, Kartal, Pendik, Tuzla ve Kocaeli‘nde Gebze, Darıca ve Dilovası bölgelerinde hizmet sunan Denge ÜDY Kursu ve Merkezimize gelerek kayıt olabilirsiniz. Size özel olarak sunulan ÜDY Eğitimlerimize katılabilirsiniz.

İstanbul‘da En İyi ÜDY Kursu ve Merkezi arayışında olanlar için tercih edilen kurumuz, güvenilir imajıyla tanınan Denge ÜDY Merkezi‘dir. Sadece belge almanızı sağlamakla kalmayıp aynı zamanda mesleki kariyerinize ve trafik kültürünüze katkı sağlayacak bilgileri sunarak yanınızda yer alıyoruz.

ÜDY Belgesi almayı düşünen Üst Düzey Yöneticilerin en sık sorduğu sorulardan biri olan ‘ÜDY3 Belgesi Nasıl Alınır?’ sorusunu detaylı bir şekilde açıklayalım isterseniz.

1 Ayda Belgenizi Alın
1 Ayda Belgenizi Alın

ÜDY 3 Belgesi Nasıl Alınır?

ÜDY 3 Belgesi‘ni ne amaçla ve nerede kullanacağınızı bilerek adım atmalısınız. Genellikle ÜDY 3 Belgesi, Uluslararası Yük Taşımacılığı yapan bir firmada Üst Düzey Yönetici olarak çalışacaksanız gereklidir. İlk adımınız bir ÜDY Merkezine kayıt olmak olmalıdır. Kayıt işlemleri genellikle ayın ilk iki haftasında gerçekleşir. Daha sonra Merkeziniz size ders programını iletecek ve eğitimleriniz başlayacaktır. Bir sonraki ayın ilk iki haftası ÜDY 3 Sınav Tarihleri açıklanacak ve sınava gireceksiniz.

ÜDY 3 Eğitim ve Derslerine katılmak size büyük fayda sağlayacaktır. Denge ÜDY Kursu olarak adaya özel eğitim yöntemleriyle başarı oranınızı artırıyor ve ek derslerle destekliyoruz. Sınav öncesinde deneme sınavları düzenleyerek sınav atmosferini yaşatıyor ve başarınızı sağlamlaştırıyoruz.

ÜDY Belgesi Nereden Alınır?

ÜDY Belgesi almak istiyorsanız ve nereden alacağınızı bilmiyorsanız, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı kurumumuz Denge ÜDY Merkezi artık sizin için size yakın yerlerde hizmet vermektedir. 

İstanbul ilinde MaltepeKartalPendikKaynarcaTuzlaİçmelerŞifa ilçelerinde; Kocaeli (İzmit) ilinde GebzeDarıcaDilovası ilçelerinde ÜDY BelgesiÜDY EğitimiÜDY Merkezi ve ÜDY Sınavı hizmeti olarak sizlere alanında uzman eğitmenler eşliğinde yanınızda yer almaktayız. Hemen detaylı bilgi almak için bizleri arayın…

2024 ÜDY Belgesi Alma Şartları
2024 ÜDY 3 Belgesi

2024 ÜDY 3 Belgesi yazımızda tüm detayları sizlerle paylaştık. SRC Belgesi, ODY Belgesi ve ÜDY Belgesi için SRC Merkezimize başvurabilir ve 1 ayda SRC, ODY veya ÜDY Belgenizi alabilirsiniz. Psikoteknik Belgesi randevularımız devam ediyor, lütfen randevunuzu oluşturmayı unutmayın.

5/5 (1 Review)
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.