fbpx

2024 ÜDY4 Belgesi

2024 ÜDY4 Belgesi

ÜDY4 Belgesi, Yurtiçi Yük Taşımacılığı yapan bir firmanın yetkili Üst Düzey Yönetici Mesleki Yeterlilik Belgesidir. ÜDY4 Belgesi için fiyatlar hakkında bilgi almak isterseniz kurumumuz ile iletişime geçebilirsiniz.

ÜDY4 Belgesi

ÜDY4 Belgesi almayı düşünüyorsanız, L1, M2, N2, P2 veya R1 Yetki Belge türlerinden herhangi birine sahip Yurtiçi Yük Taşımacılığı yapan bir firmada Üst Düzey Yönetici olmanız gerekmektedir. Bu belgeye sahip firmaların Üst Düzey Yöneticileri bu belgeyi almak zorundadır. Bu gerekliliği yerine getirmeyen firmalara kanunlarca belirtilen cezai işlemler, puantaj düşümü ve geçici yürütme durdurma cezai işlemleri uygulanabilir.

ÜDY4 Belgesi
2024 ÜDY4 Belgesi

ÜDY 4 Belgesi istihdam zorunluluğu olan firmaları öğrenmek önemlidir. İlgili firmaları öğrenmek için istihdam zorunluluğu olan firmalar yazımızı detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

https://youtu.be/VoePzpr7zgY

Tuzla Denge ÜDY Merkezi olarak, İstanbul’un Maltepe, Pendik, Kartal, Tuzla ve İzmit’te Gebze, Darıca ve Dilovası bölgelerinde kesintisiz ÜDY 4 belgesi hizmeti ve eğitimi sunuyoruz. Firmaların istihdam zorunluluğu nedeniyle ÜDY4 belgesine ihtiyaç duymaları ve bu belgeyi bulundurmaları gerekmektedir. Uzman eğitmen kadromuz ve modern sınıflarımızla, uluslararası standartlarda eğitimler sunarak adayları en iyi şekilde hazırlıyoruz.

Merkezimizde sunduğumuz eğitimlerin, hem mesleki kariyerinizde hem de trafikteki günlük yaşamınızda size fayda sağlamasını hedefliyoruz. İstanbul‘un en iyi ÜDY Merkezi olmamız, %100 ÜDY 4 başarı oranımızın tesadüf olmadığını gösteriyor. Denge ÜDY Merkezi olarak, uzman eğitmen kadromuz, merkezi lokasyonumuz ve modern eğitim metotlarımızla marka bir kurum olma yolunda ilerliyoruz. Size kesintisiz hizmet ve 7/24 destek sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Üst Düzey Yöneticilerin sıkça sorduğu sorulardan biri de “ÜDY 4 Belgesi Nasıl Alınır?” Sorusu. Bu konuya daha detaylı bir bakış açısıyla yaklaşalım ve ÜDY Belgesini alırken izlenmesi gereken adımları inceleyelim.

ÜDY 4 Belgesi Nasıl Alınır?

ÜDY 4 Belgesi almak için, yetki belgelerine sahip bir yurtiçi yük taşımacılığı yapan firmada Üst Düzey Yönetici olarak görev yapmanız gerekmektedir. Bu şartlar, ÜDY Belgesi almanız için gereklidir. ÜDY Belgesi almak için en yakın ÜDY Merkezine giderek başvurmanız gerekmektedir, bu başvuruyu ayın 15’ine kadar yapmalısınız. Aksi halde bir sonraki döneme kayıt olmanız gerekecek ve 1 ay beklemeniz gerekecek. ÜDY Merkezi, kayıt öncesinde sizden gerekli evrakları talep edecektir. Tüm bu adımları tamamladıktan sonra ÜDY Ders ve Eğitimlerine katılarak sınava hazırlanabilirsiniz.

ÜDY 4 Belgesi alırken, Sınavsız (Muafiyetli) ÜDY 4 Belgesi alma seçeneğinizin olduğunu bilmelisiniz. Bu seçeneği kullanabilmek için, 25.02.2006 tarihinden önce 3 yıl süreyle yetki belgelerine sahip bir yurtiçi yük taşımacılığı yapan firmada Üst Düzey Yönetici olarak görev yapmış olmanız gerekmektedir. Bu detaylı bilgiyi “Sınavsız (Muafiyetli) ÜDY 4 Belgesi” yazımızda da bulabilirsiniz.

Sınavınızın tarihi, ayın ilk iki haftası İl veya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenecektir. ÜDY Kursunuz, bu konuyla ilgili giriş belgenizin hazır olması durumunda sizinle iletişime geçecektir. Belgenizle ÜDY Sınavına girecek ve başarılı olmanız halinde belgenizi alabileceksiniz.

Detaylı bilgiler için ÜDY Belgesi sayfamızı mutlaka inceleyin.

ÜDY Belgesi Nereden Alınır?

ÜDY Belgesi almak istiyorsanız ve nereden alacağınızı bilmiyorsanız, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı kurumumuz Denge ÜDY Merkezi artık sizin için size yakın yerlerde hizmet vermektedir. İstanbul ilinde MaltepeKartalPendikKaynarcaTuzlaİçmelerŞifa ilçelerinde; Kocaeli (İzmit) ilinde GebzeDarıcaDilovası ilçelerinde ÜDY BelgesiÜDY EğitimiÜDY Merkezi ve ÜDY Sınavı hizmeti olarak sizlere alanında uzman eğitmenler eşliğinde yanınızda yer almaktayız. Hemen detaylı bilgi almak için bizleri arayın…

2024 ÜDY Belgesi Alma Şartları
2024 ÜDY 4 Belgesi

2024 ÜDY Belgesi Ders Saatleri yazımızda tüm detayları sizlerle paylaştık. SRC Belgesi, ODY Belgesi ve ÜDY Belgesi için SRC Merkezimize başvurabilir ve 1 ayda SRC, ODY veya ÜDY Belgenizi alabilirsiniz. Psikoteknik Belgesi randevularımız devam ediyor, lütfen randevunuzu oluşturmayı unutmayın.

5/5 (1 Review)
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.