fbpx

2024 ÜDY1 Belgesi

2024 ÜDY1 Belgesi

ÜDY1 Belgesi, uluslararası yolcu taşımacılığı yapan bir firmada Üst Düzey Yönetici olarak çalışanların sahip olması gereken bir mesleki yeterlilik belgesidir. Bu belgeyi almak için adayların belirli yetki belgeleri bulunan bir firmada üst düzey yöneticilik pozisyonunda çalışıyor olmaları gerekmektedir.

ÜDY1 Belgesi

ÜDY1 Belgesi, uluslararası yolcu taşımacılığı yapan bir firmanın yetkili üst düzey yöneticilerine verilen bir mesleki yeterlilik belgesidir. Bu belgeyi alabilmek için belirli yetki belgelerine sahip olan ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapan firmaların yetkilileri, belirli koşulları yerine getirmek zorundadır. Bu belge, ilgili sektörde iş yapabilme ve yasal gerekliliklere uygunluk açısından önemlidir.

ÜDY1 Belgesi
2024 ÜDY1 Belgesi

ÜDY 1, aynı zamanda ÜDY 1 Mesleki Yeterlilik Belgesi olarak bilinir. Yönetmeliklere göre, yetki belgelerine sahip tüm firmalarda, firmanın iş hacmine bağlı olarak, yetkili kişilerin ÜDY1 Belgesi bulundurması ve bu belgeye sahip yetkililerin istihdam edilmesi zorunludur.

1 Ayda ÜDY1 Belgesi

Uluslararası Yolcu Taşımacılığı yapan ve yetki belgelerine sahip firmaların, ÜDY1 Belgesi olan yetkilileri istihdam etmeleri gerekmektedir. Bu gerekliliğe uymayan firmalar, Karayolu Taşımacılığı kanunun ilgili maddelerine göre uyarılar ve maddi cezalarla karşılaşabilirler.

ÜDY1 Belgesi Eğitimleri, uzman eğitmenler eşliğinde Tuzla Denge ÜDY Kursu‘nda akşam ve hafta sonu dersleri şeklinde verilmektedir. Hizmet verdiğimiz bölgeler genellikle İstanbul ili içinde Maltepe, Kartal, Pendik, Kaynarca, Tuzla, İçmeler, Şifa Mahallesi ve Kocaeli, İzmit bölgesinde Darıca, Gebze, Dilovası ilçeleridir.

1 Ayda Belgenizi Alın
1 Ayda Belgenizi Alabilirsiniz.

ÜDY Belgesi alırken en önemli hususlardan biri ÜDY Sınavıdır. Çünkü sınavdan başarılı olmanız ÜDY Belgesi almaya hak kazanmanızı sağlar. ÜDY Eğitimlerimiz hafta içi saat 18:30’da başlayıp 20:30’a kadar sürmektedir. Hafta içi derslerine katılamayan adaylar için hafta sonu genel tekrar dersleri düzenlenmektedir. Tamamen aday başarısı odaklı eğitim sistemimizle sınav başarı oranını yükseltmekteyiz. Derslere devamlılık göstermek, başarı oranınızı artırmak için önemlidir. Ne kadar çok derslere katılırsanız ve ne kadar çok ÜDY Belgesi Sınav Sorusu çözerseniz, başarı oranınız o kadar yükselecektir.

ÜDY Belgesi alacak adayların en sık sorduğu sorular arasında “ÜDY Belgesi Nasıl Alınır“, “ÜDY Belgesi Nereden Alınır“, “ÜDY Belgesi Sınavı” gibi konular bulunmaktadır. Şimdi, “ÜDY 1 Belgesi Nasıl Alınır” başlığı altında bu konuları detaylı olarak ele alacağız.

ÜDY 1 Belgesi Nasıl Alınır?

ÜDY 1 Belgesi, diğer belge türleri gibi bizim de “muhteşem üçlü” olarak adlandırdığımız üç aşamadan oluşmaktadır. Bu üç aşama, Kayıt, Ders ve Sınav süreçlerinden oluşur. Gerekli şartları sağladığınız takdirde, size en yakın ÜDY Merkezine kayıt yaptırarak ÜDY 1 Belgesi alma sürecinin ilk adımını tamamlayabilirsiniz. İkinci aşama olarak dersleriniz başlar ve derslere devam etmeniz, sınavda başarılı olmanızı sağlar. Derslerin sonunda sınava tabi tutulursunuz ve başarılı olmanız halinde ÜDY 1 Belgesini almaya hak kazanırsınız.

ÜDY Belgesi Nereden Alınır?

ÜDY Belgesi almak istiyorsanız ve nereden alacağınızı bilmiyorsanız, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı kurumumuz Denge ÜDY Merkezi yakın çevre ilçelerden özellikle tercih edilmektedir. Maltepe, Kartal, Pendik, Kaynarca, Tuzla, İçmeler, Şifa mahallesi veya ilçelerinde; Kocaeli (İzmit) ilin Gebze, Darıca, Dilovası ilçelerinde ÜDY Belgesi, ÜDY Eğitimi, ÜDY Merkezi ve ÜDY Sınavı hizmeti noktasında kursumuz ve uzman eğitmenlerimiz tercih edilmektedir. Detaylı bilgi için bizleri arayabilirsiniz.

2024 ÜDY Belgesi Alma Şartları
2024 ÜDY 1 Belgesi

2024 ÜDY 1 Belgesi yazımızda tüm detayları sizlerle paylaştık. SRC Belgesi, ODY Belgesi ve ÜDY Belgesi için SRC Merkezimize başvurabilir ve 1 ayda SRC, ODY veya ÜDY Belgenizi alabilirsiniz. Psikoteknik Belgesi randevularımız devam ediyor, lütfen randevunuzu oluşturmayı unutmayın.

5/5 (3 Reviews)
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.