fbpx

2024 SRC Belgesi Alma Süreci

2024 SRC Belgesi Alma Süreci

SRC Belgesi Alma Sürecini iki aşamada değerlendirmek mümkündür: Sınavsız SRC ve Sınavlı SRC. Tuzla, Gebze, Pendik, İçmeler SRC Kursumuzda sizlere kesintisiz hizmet vermekteyiz.

SRC Belgesi Alma Süreci Nedir?

SRC Belgesi Alma Sürecini iki aşamada değerlendirmek mümkündür. Çünkü 25.02.2003 tarihinden önce ehliyet belgesine sahip olan sürücüler için Sınavsız SRC Belgesi imkanı bulunmaktadır.

SRC Belgesi Alma Süreci 2023
2024 SRC Belgesi Alma Süreci

Bu aşamada SRC Kursumuza uğrayarak SRC Belgesi için gerekli evrakları getirmeniz durumunda SRC Belgenizi 2-3 saat içerisinde alabilirsiniz. Diğer bir aşamamız ise Sınavlı SRC Belgesi almadır. Bu aşamada ise durum şu şekilde ilerlemektedir:

SRC Belgelerinden herhangi birine başvuran sürücüler, SRC Eğitimlerine tabi tutulurlar. Eğitimlerini tamamlayan SRC Adayları sınava alınırlar. Sınavda toplamda 40 soru sorulur ve en az 70 puan alan adaylar başarılı sayılır. Ayrıca sınıf eşliğinde uygulama sınavı yapılır ve belirtilen sorulara cevap vermeniz beklenir. Uygulama sınavları için tek tek çağrılırsınız ve sorulara doğru cevaplar vermeniz durumunda başarılı sayılırsınız.

Başarılı olduğunuzda gerekli bilgileriniz ve başarı sertifikanız Bakanlığa iletilir ve SRC Kartlarınız bağlı olduğunuz SRC Kursuna gönderilir. Yetkililer sizi bilgilendirir ve başvurduğunuz SRC Belgesini alabilirsiniz.

SRC sınavlarında başarılı olmak ve belge almak için eğitimlerinizi ciddiye almanız gerektiğini unutmayın. SRC derslerinin zorunlu olduğunu ve sınavları geçmek için önemli olduğunu akılda tutun. Bu, SRC Belgesi Alma Süreci için önemli bir adımdır.

Eğer sizlerde SRC Belgesi Nereden Alınır? diyorsanız. Sizleri Tuzla‘da faaliyete giren Denge SRC, ODY, ÜDY ve Psikoteknik Kursumuza davet ediyoruz.

İstanbul’un çeşitli bölgelerinde, özellikle Tuzla, İçmeler, Kaynarca, Pendik, Sultanbeyli, Kartal, Maltepe gibi ilçelerinde ve Kocaeli’de, SRC Kursu ve eğitim hizmetlerimizi sizlere sunuyoruz. Deneyimli SRC eğitmenlerimizle, SRC Belgesi almak için size özel fiyatlar ve ödeme kolaylıklarıyla hizmet veriyoruz. Tuzla Merkezimizde sizi ağırlamaktan mutluluk duyarız.

SRC Belgesi Nereden Alınır?

SRC Belgesi kadar Psikoteknik Raporu da artık sürücüler için önemli bir etken haline gelmiştir. İş alımlarında veya rutin kontrollerde sizden psikoteknik raporu istenebilmektedir. Psikoteknik raporu ibraz edememe durumunda, aynı 2024 SRC Cezaları gibi cezai işlem uygulanabilmektedir.

2024 SRC Belgesi Dersleri
2024 SRC Belgesi Alma Süreci

Yazımızda tüm detayları sizlerle paylaştık. SRC Belgesi, ODY Belgesi ve ÜDY Belgesi için SRC Merkezimize başvurabilir ve 1 ayda SRC, ODY veya ÜDY Belgenizi alabilirsiniz. Psikoteknik Belgesi randevularımız devam ediyor, lütfen randevunuzu oluşturmayı unutmayın.

5/5 (1 Review)
ETİKETLER: , , ,
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.